index.html

Despre Noi

Cine suntem noi?


Compania Nicoleta Lux S.A. a fost fondata pe data de 25 decembrie 1995 la Chisinau, Republica Moldova. De atunci suntem cei mai mari importatori de medicamente veterinare si hrana pentru animale, iar misiunea noastra este de a va oferi produse de calitate superioara importate din diferite tari, cum ar fi: Germania, Olanda, Spania, Romania, Franta si Rusia.

De la inceputurile sale umile in Republica Moldova, Nicoleta Lux furnizeaza partenerilor din intreaga Moldova produse veterinare, inclusiv medicamente veterinare, aditivi pentru furaje, furaje, hrana pentru animale si dezinfectanti. Oferim produsele noastre unor distribuitori atent selectati din intreaga tara. Vrem sa stabilim aceeasi calitate inalta in fiecare dintre produsele noastre. Aceasta este obligatia noastra atat fata de clientii nostri, cat si fata de animalele lor. Pentru a indeplini aceasta misiune, partenerii nostri produc medicamente de uz veterinar in conformitate cu reglementările U.E. si produsele nutritive conform reglementarilor U.E. Doar prin imbunatatirea liniei noastre de produse, putem proteja sanatatea animalelor in viitor.

Standardul nostru ridicat este reflectat si de angajatii nostri, care va intampina cu o atmosfera calda si primitoare. Pasiunea, dedicarea si respectul pentru viata animalutelor sunt doar cateva din calitatile pe care le stapanim si care ne motiveaza sa facem si o clinica veterinara. Medicii nostri specialisti, va stau la dispozitie si sunt pregatiti sa va ofere consultanta necesara celei mai bune alegeri.

Cererea continua a clientilor nostri din intreaga tara necesita o echipa de incredere si o comunicare clara. Prevenirea problemei este motivul pentru care Nicoleta Lux nu numai ca furnizeaza medicamente de uz veterinar, dar produce si produse nutritive pentru a asigura o viata cat mai sanatoasa animalutului dumneavoastra. Nicoleta Lux asteapta cu nerabdare viitorul, unde speram ca vom intalnim noi clienti si vom avea mai multe animale care vor beneficia de produsele noastre.


Unici in Republica Moldova


Suntem unici in Republica Moldova, de ce?

Produsele noastre sunt importate doar din Uniunea Europeana, la cel mai accesibil pret.Echipa noastra


Pagu Nicolae

Director General

Pagu Oleg

Director Comercial

Porcescu Liuba

Manager


Parteneri Oficiali


Livisto

Livisto este o societate farmaceutica care opereaza la nivel international. Datorita unei experiente vaste in segmentul veterinar, LIVISTO lucreaza in a se dezvolta, in productie si in comercializarea produselor veterinare de inalta calitate pentru sanatatea animalelor.

Bayer

Compania a fost fondata in 1863. Bayer, prin inventiile sale, a contribuit mult la imbunatatirea vietii oamenilor si animaleleor. Totul a inceput cu prietenia dintre doi barbati, mult spirit inovativ si doua cuptoare de bucatarie. Cu acestea, omul de afaceri Friedrich Bayer si vopsitorul Johann Friedrich Weskott au desfasurat experimente si au descoperit cum sa producancoloranti sintetici. La 1 august 1863, au fondat compania “Friedr. Bayer et. comp.” in Wuppertal-Barmen, un antreprenioriat specific secolului al 19-lea cu mult potential. Multumita puterii de inovatie si abilitatii constante de adaptare la schimbarile pietei, Bayer detine acum pozitia de lider in toate ariile sale de business. Spiritul de inventivitate si dorinta de a reusi formeaza un pod ce se intinde de-a lungul istoriei companiei de la infiintare acum 150 de ani pana astazi.

Mera

MERA este o companie germana cu o istorie de aproape 70 de ani in productia de hrana pentru animalele de companie. Fabrica MERA foloseste tehnologie de ultima ora, si toate produsele MERA sunt rezoltatul cercetarii si inovatiei. MERA este, momentan, cel mai important producator european de biscuiti pentru caini. MERA produce hrana pentru caini (hrana premium, hrana monoproteica super premium pentru caini sensibili si mofturosi, hrana holistica super premium fara cereale si cu carne proaspata), hrana pentru pisici (super premium) si biscuiti pentru caini. MERA Nature's Effect Adult Medium/Maxi cu Rata face parte din gama de hrana Nature's Effect, hrana holistica fara cereale cu multa carne proaspata.

Josera

Cu JOSERA, poți fi sigur: În calitate de specialist german în materie de hrană pentru animale de companie de primă clasă, ne putem uita în urmă la peste 75 de ani de experiență și expertiză. Sănătatea animalului tău de companie, gustul deosebit, digestibilitatea excelentă și compatibilitatea au prioritate maximă în hrana noastră Super Premium pentru câini și pisici. Dacă te hotărăști să hrănești animalul de companie cu produsele noastre, vei obține hrană pentru animale de companie cu pasiune.

Interchemie werken „De Adelaar” B.V.

Interchemie werken „De Adelaar” B.V. a fost fondată pe 19 ianuarie 1979 în Castenray, Olanda. De la începuturile sale umile în Olanda, Interchemie furnizează partenerilor din întreaga lume produse veterinare, inclusiv medicamente veterinare, produse nutriționale și dezinfectanți. Oferim produsele noastre unor distribuitori atent selectați din întreaga lume în Europa, Asia, Africa, America de Sud și Orientul Mijlociu. Interchemie produce în conformitate cu liniile directoare GMP și GMP +.

Romvac

Romvac Company S.A a apărut iniţial în 1974, ca Laboratorul de Virusuri Tumorale Aviare (LVTA), în cadrul Centralei pentru producţia avicolă. LVTA producea un singur vaccin, contra bolii Marek, în premieră pe plan european, ajungând la o producţie anuală de 20 de milioane de doze, în 1977. Mai târziu, în 1981, LVTA se transformă în Centrul de Cercetări şi Biopreparate pentru Păsări şi Animale Mici (CCBPAM) care produce până în 1990, peste 30 de produse biologice, asigurând întreg necesarul de vaccinuri pentru marile avicole româneşti, precum şi unele vaccinuri pentru vulpi, iepuri şi câini. În 1990, prin preluarea activului şi pasivului CCBPAM, se înfiinţează Societatea Comercială ROMVAC COMPANY S.A. – Voluntari, aflată la câteva minute de Bucureşti. Romvac începe să producă vaccinuri şi pentru bovine, ovine şi suine, dar şi medicamente. În 1995, Romvac se privatizează prin metoda MEBO.

Servicii Publice

Servicii Publice SA este o societate cu capital integral românesc, ce datează încă din 1995. Formată dintr-o echipă tânără, plină de energie şi idei inovatoare, compania noastră a reuşit până în acest moment să satisfacă nevoile fiecărui client, pentru că sănătatea şi bunăstarea animalelor reprezintă principala noastră grijă. Principalul obiect de activitate este comerţul şi depozitarea produselor medicinale de uz veterinar, societatea noastră fiind atât distribuitor, cât şi importator direct al unor mărci de renume din Europa. Servicii Publice SA s-a dezvoltat de-a lungul timpului din nevoile şi cerinţele consumatorilor săi, care au crescut pretenţiile odată cu modernizarea şi noile tendinţe în materie de zootehnie. În decursul anilor am încercat să atingem standardele europene, oferind o gamă diversificată de produse indispensabile atât sectorului zootehnic, cât şi celui destinat animalelor de companie. Toate acestea n-ar fi fost posibile fără profesionismul şi promptitudinea echipei companiei, formată din specialişti perseverenţi.

BistriVet

S.C. Bistri-Vet S.R.L. cu sediul social în Bistrița, Str. Libertății nr. 13, are ca domeniu de activitate importul și distribuția medicamentelor de uz veterinar, produselor parafarmaceutice, furajelor si aditivilor furajeri, hranei și accesorilor pet, produselor pentru asigurarea igienei și biosecurității. Activitatea noastră se desfășoară pe întreaga suprafață a României iar produsele noastre pot ajunge la dumneavoastră direct prin reprezentanții firmei și/sau prin curierat rapid. Ne bucurăm să venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o gamă largă de produse și cu servicii de consultanță de specialitate. Scopul nostru este să dezvoltăm continuu portofoliul cu produse inovative de înaltă calitate și siguranță, și nu în ultimul rând la prețuri cât mai avantajoase. Dorim să subliniem că toate realizările societății se datorează în foarte mare parte echipei de profesioniști ai Bistri-Vet SRL, echipă ce este în continuă formare și dezvoltare.

Sarval

Sarval este producator de faina de peste din Spania.

Salrom

În cadrul economiei naţionale, continuitatea tradiţiei miniere a exploatării sării este asigurată de Societatea Naţională a Sării S.A. care, pe lângă obiectul principal de activitate - exploatarea, prelucrarea şi comercializarea sării şi a substanţelor nemetalifere(calcar) – promovează turismul la minele saline deschise vizitarii. Persoană juridică română cu capital majoritar de stat, Societatea Naţională a Sării S.A. este o societate pe acţiuni înfiinţată ân baza Hotărârii de Guvern numărul 767/21.11.1997, fiind continuatoarea a diverse forme de organizare specifice etapelor de dezvoltare a societăţii:direcţie generală,centrală, regie autonomă. Cunoscută fiind ca unul dintre cei mai vechi producători de sare, România constituie un potenţial important în ceea ce priveşte această resursă naturală, ea situându-se din acest punct de vedere între primele ţări din Europa.

Nukamel

Fondată în 1954, Nukamel este primul producător mondial de înlocuitori de lapte, activ în peste 40 de țări. Nukamel este o companie specializată în dezvoltarea de soluții nutriționale pentru animale tinere și care alăptează pe bază de ingrediente lactate. În baza noastră de origine, Belgia și Olanda, laptele și derivatele din lapte au fost întotdeauna disponibile din abundență și, prin urmare, a fost dezvoltată o întreagă industrie. Ceea ce au fost odată produse secundare ale industriei lactate, precum zerul lichid, sunt astăzi ingrediente nutritive extrem de valoroase. Am început cu producția de înlocuitori de lapte pentru vițel alb. Astăzi, Nukamel are soluții pentru multe sisteme de hrănire și animale de producție performantă, inclusiv viței, purcei, miei ... chiar și curcani și pui.

Avivac

„SPE„ AVIVAC ”Ltd. este un important producător Rus de biofarmaceutice pentru profilaxia specifică și diagnosticul infecțiilor aviare. Întreprinderea activează pe piața de pasăre a păsărilor de curte timp de un sfert de secol, oferind cu succes soluții la problemele legate de medicii veterinari și oferind un statut fără boală la mai mult de o treime din fermele de păsări de curte din Rusia, precum și la un număr de ferme situate peste mări. Astăzi, SPE „AVIVAC” Ltd. produce peste 60 de vaccinuri inactive și vii împotriva majorității bolilor infecțioase aviare și oferă o gamă largă de truse de testare diagnostice. Toate produsele AVIVAC sunt autorizate și dețin un certificat de conformitate.